søndag den 15. juni 2014

Deltagerbrev for uge 29+30, 2014 er på gaden!


Kære børn og forældre.

Så er tiden langt om længe kommet for afsløringen af første sæson af fiskeskolen - Hillerød! Instruktørerne bag planlægningen, har brugt mange måneder på at få enderne til at nå sammmen. 
Vi håber at I synes om vores program.

Grundideen med fiskeskolen er, at fiskeri skal være let at få tilgang til.  Alle kan lære at fiske, og det kræver ikke særlig meget udstyr at komme igang. Rundt om i Nordsjælland findes fiskeholdige søer / åer / kyststrækninger, som byder på unikke natur- og fiskeoplevelser. Det er alt sammen lige uden for vores  hoveddør, som samtidig gemmer på mange timers underholdning i naturen. 




Includeret i deltagergebyret er:

* Morgenmad
* Frokost.
* Drikkelse.
* Lån af fiskestang
* Endegrej.
* Børsteorm.
* Kuttertur / fladfisketur.
* Kysttur / fladfisketur / havørredfiskeri.
* Søtur / medetur.
* Bustransport til og fra alle fiskesteder.




Transport:

Mødet stedet er ændret til Hanebjerg Skole afd. Brødeskov Skole. Hver dag er der afgang fra skolen kl. 08.00 og forventet hjemkomst kl.15.00. Hyundai I Hillerød har været behjælpelig med leje af bus. Vi har taget den beslutning, da det istedet vil være op til hver enkelt barns forældre, at stå for transporten, rundt om på Sjælland!


Forplejning:

Hver dag vil der være morgenmad og frokost til børnene. 


På klædning:

Det er op til forældrene at sørge for, at børnene er hensigtsmæssigt på klædt til fiskeriet. Inden på vores blog www.fiskeskole.blogspot.dk finder I vores uge program.


Vi glæder os til at være sammen med jeres børn I uge 29 / 30. Måtte I have spørgsmål, er I velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen
Klaus Mariager Wagner
Tlf. 52111548






lørdag den 7. juni 2014

Fladfisketur i uge 30 er optaget!

Vores gratis fladfisketur onsdag i uge 30, er fuldt optaget!  Det er naturligvis muligt at tilmelde sig fiskeskolen! Dog skal man være klar over, at vi ikke har flere ledige pladser til fladfisketuren med kutter, onsdag!

Alle er naturligvis meget velkommen, de resterende dag! :)