tirsdag den 11. marts 2014

Velkommen til Fiskeskolen.


I skolernes sommerferie afholdes for første gang fiskeskole i Hillerød Kommune. Der finder sted i uge 27 + 28 + 29 + 30 mandag til fredag kl. 09.00 - 15.00.

Vi glæder os til at være sammen med friske drenge og piger, som har mod på at lære fiskeriet at kende eller få fin pudset sin fisketeknik. Fiskeskolen henvender sig til børn i alderen fra 8 - 18 år. Man behøver ikke selv at eje fiskegrej for at deltage, men man er  selvfølgelig også velkommen til at medbringe sit eget fiskegrej!

Endnu mangler vi at få en del detaljer på plads, blandt andet fremskaffelse af fiskestænger + endegrej til Put and Take + hav / strand. Vi arbejder på højtryk for at finde egnede løsninger.

Fiskeskolen drives af frivillige lystfiskere, som alle har interesse for at formidle deres viden og erfaringer videre til kommene generationer af unge lystfiskere. Nogen er til dagligt fiskeguider i Norge, nogen har stor erfaring med medefiskeri, fiskekonkurrencer osv. Imens andre mestrer det perfekte kast i mindste detalje! Erfaringerne er mange.

Alle står vi klar til at give børn og unge lysten og motivationen til at kaste sig ud i lystfiskeriet. I løbet af ugen besøger vi forskellige fiskepladser både i Put and Take, sø - og å ture, kyst samt kutter-ture på Øresund. (I forbindelse med sejllads bærer alle deltagere redningsvest)