Menu

lørdag den 19. juli 2014

Fiskeskolen i Helsingør!



Fiskeinstruktør fra Esbjerg:

En ung herre fra Esbjerg, ved navn Jeppe, havde taget turen helt fra Esbjerg for at hjælpe til på Fiskeskolen. Torsdag aften ankom han til Helsingør, hvor han gik i gang med at fange forskellige fiskearter, som skulle bruges til pædagogisk fremvisning, af hvad der var at fange på lige netop det sted Fiskeskolen skulle fiske!  Det lykkedes faktisk Jeppe, at fange hele fem forskellige arter på 4 timer!
Det er ret sejt :)

Jeppe Dastrup, havde taget den lange vej helt fra Esbjerg, for at hjælpe til på Hillerød Fiskeskole.





Fiskeri ved Helsingør Kulturhavn!

Så blev det fredag, og fiskeskolens sidste dag! Det var både trætte en glade børn, som mødte op på Brødeskov Skole kl. 08.00. Efter bussen var pakket, gik turen imod Helsingør Kulturhavn, hvor vi skulle fiske fra den gamle færge/havnemole.

Det var dejligt at se, at børnene over hele linien, nu selv kunne håndtere fiskestang og endegrej, uden hjælp fra en voksen. Dog kneb det hos nogle med påsætning af børsteorm, men så trådte andre børn til hjælp! Se det er en rigtig lystfiskerånd! Tiden fløj afsted, og før vi fik set os om, at var dagen til ende, og dermed også denne uges fiskeskole. I næste uge begynder endnu en omgang fiskeskole. Mon den bliver lige så vellykket, som den i uge 29? :)


Når enden er god......

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke for den massive opbakning, der har været til projektet. Nu da I har set hvilket resultatet af 6 måneders anstrengelser håber jeg, at der er endnu flere forældre som vil melde sig som frivillig hjælper / instruktør til næste års fiskeskole. Omfanget af differentieret lystfiskeri, afhænger af, antallet af frivillige. Derfor overvej allerede nu, om det var noget for dig, at deltage på Hillerød Fiskeskole, næste år! Planlægningen begynder i januar - Det er den eneste måde at resultatet kan blive en succes! :)

Endnu en gang, en stor tak til sponsorer og frivillige hjælpere, som har båret projektet igennem. Uden jeres hjælp var det ALDRIG gået! :)


Jeppe viser hvordan man renser en fladfisk. Esther på 5 år med sin første fisk!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar